info Deventeryoga

Praktische Info privéles Deventer. Op deze pagina staat alle informatie over lesgeld, lestijden, enz..

 

Privé yogalessen op afspraak

Praktische info privé yogales, het mooie van de privélessen in Deventer is dat het yoga op maat is. Ook kun je afspreken op de tijd dat het jou uitkomt.

Praktische info privé yogales, lesgeld bij de Deventer privé yoga

Het lesgeld betaal je pas na een gratis intake.
Er is bovendien een fikse korting wanneer je voor een langere tijd kiest voor privéyogalessen.
De investering in jezelf bij een yoga privéles in Deventer is 50 euro of vijf knipjes van de knipkaart. Bij drie maanden of meer is het 150 euro per maand of 15 knipjes.

We kunnen ook bij je aan huis komen, in Deventer berekenen we daar niets voor, buiten Deventer 5 euro.

Info gedeeltelijk pensioen en de groepsyogalessen in Deventer

Praktische Info privé yogales

Per 1 juli 2024 stop ik grotendeels met de groepsyogalessen zoals jullie die bijna 40 jaar hebben mogen ontvangen. Vanaf 1 juli 2024 is er yogales op een knipkaart. Omdat ik ga samenwerken met een andere yogadocent zijn er nog een paar yogalessen in de week.

Je ontvangt telkens een mail waar de yogales is en wanneer. Er wordt minimaal één yogales in de week gegeven. Je kunt kiezen uit drie knipkaarten. Er is een knipkaart van 33 knipjes voor 300 euro, een knipkaart van 14 knipjes voor 150 euro en een kaart vijf knipjes voor 60 euro. Het zijn lessen van een uur. Zoals gebruikelijk, wanneer je contant betaalt ontvang je weer een presentje. In de maanden juli en augustus is er veel yoga. Bij mooi en minder mooi weer bij hotel Gaia in Diepenveen. Bij mooi weer buiten.
Wanneer er workshops zijn dan kun je ook gebruik maken van de knipkaart. Ook privé yogalessen kunnen van de knipkaart gehaald worden. Een privé yogales is dan vier knipjes.

Kijk ook eens op de site van de Deventer yoga.

In de maand april  2024 heb ik een mooie aanbieding, je ontvangt extra knipjes wanneer de kaart in april wordt gekocht. Je kunt je knipkaart aanschaffen door een mail te sturen naar yogaberry@yogapriveles.nl

De afgelopen jaren heb ik mooie recensies mogen ontvangen, deze komen binnenkort op de site.

Heb je nog vragen over de yogaberry knipkaart dan graag mailen.

Scroll naar boven