Recensies privé yoga

Recensies privé yoga in Deventer

Recensies privé yoga was de afgelopen jaren fijn om te ontvangen.

Privé yoga yogalessen wanneer jou het uitkomt

Hoi Berry, heel fijn om kennis met je te maken. Ik vond het een mooi gesprek en heb heel veel zin in de lessen van jou. Dank je wel daarvoor. Volgende week maandag zou ik wel kunnen, ergens in de middag, bijvoorbeeld 14.00uur?

Privéyoga en de uitwerking op het lichaam

Goedemorgen Berry,  gaat goed voel me weer lekker ontspannen en rustig in mijn hoofd. Benen voelen soepeler.

Recensies privé yoga in Deventer en de chakra’s

Ik ben zo blij als ik maandag weer les van je krijg. 🫣 Je wilde eigenlijk maandag de 3de meditatie doen… Ik zou graag gewoon yoga willen doen voor mijn spieren en dan het liefste het eerste chakra.

Youtube gaven ook mooie reacties

Berry, ik ben meteen na de privé yogales begonnen met de yoga youtube video’s die je mij stuurde.

Ook meditatie bij de privé yogalessen

Het belangrijkste voor mij persoonlijk heb jij mij al geleerd met de lessen. Ik wilde nu graag meditatie yoga van jou leren en liefste 3 groepslessen volgen.

De adem krijgt veel aandacht bij de yoga privélessen

Hallo Berry,
Beetje late reactie.
Ik ben sinds gisteren al meerdere malen bezig geweest met de buikademhaling. Op meerdere plekken door het huis en ook terwijl ik rustig lag. Ik betrap mij er inderdaad op dat ik andersom adem haal en soms merk ik ook dat mijn buik gewoon niet op en neer gaat.
Je youtube filmpje was ook interessant en leerzaam. Ook merk ik dat het nu nog heel veel moeite kost om de juiste buikademhaling toe te passen. Het voelt een beetje als opnieuw leren fietsen zonder zijwieltjes. 🙈
Ik begrijp nu ook beter waarom ik zo hoog in de ademhaling zit. Dit zal ‘onbewust’ door meerdere factoren komen. Maar die buikademhaling is er echt wel één van en gevoelsmatig wel een grote boosdoener.

Recensies privé yoga, goede informatie bij de yogaprivéles

Bedankt Berry dat alle informatie zo snel te vinden is.

Recensies privé yoga

Scroll naar boven